Fuvarozás

Fuvarozás

Fuvarozás pontosan és költséghatékonyan. Tudjuk, hogy ügyfeleink elégedettsége szempontjából melyek a legfontosabb tényezők, ezekre különösen nagy hangsúlyt fektetünk a fuvarozás során. A célunk nem csupán az, hogy az adott termékeket elszállítsuk a kért helyre. Mindenesetben arra törekszünk, hogy partnereinkkel hosszú távú kapcsolatot építsünk ki, amire csak akkor van esélyünk, ha képesek vagyunk maradéktalanul kielégíteni igényeiket.

Ahogy nekünk is  és így a legtöbb kereskedő vállalkozásnak nagy szüksége van arra, hogy termékeik  házhoz szállítása céljából fenntartson egy teherautót. Alkalmanként vagy akár rendszeres időközönként azonban az autóink teljes kihasználtsága érdekében cégünk vállalja lakossági, vállalati ügyfeleinek szállítmányozással kapcsolatos megbízásait. 

Minket bátran megbízhat a feladattal, a szállítmány biztonságban meg fog érkezni a kijelölt helyre. 

Szállítmányozási díjaink

A fuvardíjak megállapítása központi kérdés. Mivel tartós partnerségi viszony kiépítését tűztük ki célul, minimális árréssel dolgozunk. Sokkal többet számít nekünk az, hogy legközelebb is minket hívjon, mint az, hogy a lehető legtöbb pénzt keressük egyetlen fuvaron. Ha minket választ, biztos lehet abban, hogy korrekt ajánlatot kap.  Díjaink minimum két óra megrendelése esetén érvényes.

Ömlesztett termékek

Kavics, homok, kő, zuzalék

4900 Ft / óra

Ipari és lakásfelszerelési cikkek (alapár)

Kilométer ár 130 ft,- / km

14 900 Ft

Kérjen egyedi ajánlatot szállításra

Kérjük amennyiben egyedi ajánlatra van szüksége, adja meg elérhetőségeit, tüntesse fel a kívánt áru nevét, valamit a szöveges mezőbe adja meg a tervezett fel,-le rakodás címét, idejét.

Kollégáink minden esetben elküldik Önnek az ajánlatot.


Cím:

8060 Mór, Tábor utca 48.

Telefonszám:
+36-70-255-2801

E-mail:
tuzeljfaval@gmail.com

Kövess minket:
Facebook